Selecció Catala sub-16

Cristhian i Esteban del Ràpid Santa Coloma, han debutat avui amb victòria amb la Selecció Catalana al Campionat d'Espanya sub-16 davant Canàries. El resultat ha estat de 6-1 i Esteban ha aconseguit un gol.

Catalunya, una de les favorites al títol, jugarà demà divendres a la 1 davant Castella i la Manxa.

Crònica del partit Catalunya- Canàries:

CRÒNICA: Catalunya ha iniciat el seu primer partit al Campionat d’Espanya de Seleccions amb molta força i contundència. De fet, el capità Ferran Plana ha aconseguint marcar el primer gol del matx als trenta segons de l'inici. A continuació, una jugada desafortunada ha significat l’empat, després de que el jugador català, David Ortega, introduís la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

Tot i així, Catalunya ha continuat amb el seu joc, dominant el partit. Una de les ocasions més clares del primer temps ha estat el xut d’Esteban al minut 16, que ha acabat fregant el pal. Però els catalans no han tardat en fer pujar gols al marcador, amb dues jugades del Ferran que han significat el 3 a 1. En el primer gol, el Ferran ha creat un fort tir que ha rebotat a un defensa canari i ha acabat al fons de la xarxa i, seguidament, el mateix capità ha robat una pilota a un defensa i després de driblar al porter ha aconseguit un nou gol pels catalans. D’aquesta manera, ha finalitzat el primer temps.
Al minut 1 de la segona part ha arribat un nou gol de Catalunya, fruit d’un xut d’Àlex Trilla que ha rebotat a un defensa canari. A partir d’aquí, Catalunya ha mantingut la possessió de la pilota aconseguint, d’aquesta manera, el domini del joc.

Però, al minut 19, David Ortega ha estat expulsat per doble groga. Tot i així, a escassos minuts del final del partit, Catalunya ha aconseguit marcar el seu cinquè i sisè gol en dues jugades seguides. Novament, Ferran, i Esteban n’han estat els seus autors.

Amb el marcador final d’1 a 6 ha finalitzat el partit, amb una estadística de 29 xuts a porta per part de Catalunya.