FS Ràpid Santa Coloma: Més que un club

Al club FS Ràpid Santa Coloma som una gran família. I sovint ens reunim per passar una estona junts tot i que no hi hagi partits de lliga.

Fa un parell de setmanes el Sènior A va realitzar una gran barbacoa a la mateixa seu. Cos tècnic, jugadors i familiars van poder gaudir d'un dia inoblidable.

Fa gairebè un mes, l'equip de l'Infantil B també va poder realitzar una gran calçotada on els més petits s'ho van passar d'allò més bé.

No hi va faltar ningú! Tots van estar presents en aquest acte.

Al llarg de l'any  s'ha participat en diferents esdeveniments. Berenars, partides a la bolera... el Ràpid Santa Coloma és un club que intenta cuidar molt aquests aspectes socials.

En moltes ocasions, i gràcies als magnífics cuiners del Bar del Poliesportiu la Bastida, entrenadors i familiars es queden a veure partits de les diferents categories alhora que esmorzen un gran entrepà.

Els entrenadors de vegades s'encarreguen dels mateixos desplaçaments dels jugadors. És una feina que no es veu però que es realitza diàriament.

A finals de la temporada s'organitza un gran sopar. Es guardona als millors jugadors i als equips que han aconseguit algun títol.

En aquest acte, els familiars dels jugadors, entrenadors, delegats, auxiliars així com la junta directiva tambè hi participa.

Ja per últim, el club organitza any darrera any, dos tornejos de futbol sala a nivell nacional: El torneig Costa Brava i el Ciutat Santa Coloma.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

y donde estaban los benjamines¿?

Anònim ha dit...

falta poner que diego se llevo a los niños a cornella el prat a ver el espanyol fueron todos comieron alli vieron el museo y el partido

Anònim ha dit...

..y tambien falta nuestra fiesta Ibizenca ... y chicas acordaros que este año es Hawaiana!!!

valentina.

Anònim ha dit...

Ese Diego vale mucho.

Anònim ha dit...

Donde se compran las entradas para la fiesta de haway??

Anònim ha dit...

¿SOLO CHICAS? LOS CHICOS NO PODEMOS IR A LA FIESTA HAWAY???

Anònim ha dit...

Estamos preparada para la fiesta!!
UN BESO CHICAS!!
MAYKA!!

Anònim ha dit...

tenemos sangria este año?

Anònim ha dit...

la foto que tiene Manel en el bar es de la fiesta ibicenca? si es asi yo me apunto.