Marc: "L'any que ve m’agradaria seguir com a mister del Cadet A"

Aquestes darreres setmanes hem vist com diversos jugadors de l’Infantil estan jugant amb el Cadet. És per aquest motiu que el bloc del FS Ràpid Santa Coloma ha realitzat una entrevista en exclusiva al seu entrenador, Marc Matons.

Comencem, perquè estan jugant els Infantils amb els Cadets?
El primer que hem de dir és que tots dos han realitzat una excel•lent temporada. Per aquest motiu, hem començat a preparar la següent amb infantils de segon any. El ritme físic és molt diferent i està bé que s’acostumin. A més, els infantils que hem fet servir tenen molta qualitat i especialment actitud per jugar a la màxima categoria Cadet.


Què et sembla la categoria de la Divisió d’Honor?
S’ha de treballar molt dur. És molt diferent a l’Infantil. Els jugadors encara estan en edat d’aprendre i s’ha de tenir una actitud i predisposició molt elevada per tal d’injectar el plus de competitivitat.

Creus que es podia quedar més amunt a la classificació?
I tant. Teníem equip per a quedar subcampions perfectament.

Repetiries com a entrenador dels Cadets?
Si. La propera temporada m’agradaria continuar com a entrenador del Cadet A. I ho dic no només per la motivació que comporta jugar a la màxima divisió, si no pel fet que suposa formar un equip totalment nou.

T’agradaria continuar amb els jugadors que portes ara?
Gairebé porto 3 anys amb ells. Els hi tinc moltíssima estima i no m’importaria estar amb ells però crec que necessiten un altre punt de vista, un altre entrenador. A més el proper any gairebé tots passen a juvenils i necessiten un plus de motivació i competitivitat.

Ja per últim, a qui escolliries com a millor jugador de l’any?
Esteban Cejudo del Cadet A.