Catalunya finalitza com a 2º classificat

Cristian i Esteban del FS Ràpid Santa Coloma ja estan de camí de casa després de finalitzar a la 2ª posició al Campionat de Seleccions. La bona trajectòria a la fase preliminar de les seleccions de Múrcia i Catalunya les han fet justes mereixedores d’arribar a una final molt disputada que ha tingut una gran expectació. Unes 900 persones s’han aplegat al pavelló per presenciar aquest partit.




Crònica del partit
La final ha començat molt igualada per part de les dues seleccions i Catalunya ha obtingut les millors ocasions que no s’han acabat materialitzant. Però, possiblement, a causa dels nervis que suposa disputar una final, i el factor afegit de jugar a casa del rival amb tota una afició al darrera, la pressió ha fet posar nerviosos als catalans, que han vist com Múrcia agafava les rendes del partit i ha començat a tenir oportunitats. Ja al minut 12, els murcians s’han avançat al marcador, gràcies a una jugada assajada. Dos minuts després, després d’un rebuig, el jugador Saura ha introduït la pilota fins al fons de la porteria.

Catalunya ho ha intentat, però el porter Chemi ha aconseguit aturar l’esfèrica.

El segon temps s’ha iniciat amb força igualtat, però amb el marcador en contra. Catalunya ha aconseguit aguantar el partit, però a falta de 10 minuts pel final, Múrcia ha marcat el tercer.

Ha estat llavors quan la selecció catalana ha tret el jugador-porter, però, en una jugada, Pedreñó ha robat una pilota que ha significat el quart i darrer gol del partit.

D’aquesta manera ha finalitzat un partit on, tant la selecció de Múrcia com la catalana han lluitat per aconseguir un triomf que, aquesta vegada, s’ha decantant cap a l’altre costat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bueno el seguimiento por el facebook me ha gustado mucho.

Anònim ha dit...

Habria que potencial más el facebook del Rapid.

Anònim ha dit...

potenciar