Selecció Catalana

Tres jugadors del FS Ràpid Santa Coloma han estat escollits per a representar a la Selecció Catalana el proper diumenge 2 de gener al Pavelló Maria Teresa Roca de Mataró.


A la categoria Cadet, els representants seran Cristhian i Esteban. Recordem que Cristhian cumpleix la seva cinquena temporada i que ja va ser escollit a la pre-selecció catalana de la categoria Aleví. La setmana passada Sergi Amores, del Cadet A, també va entrar a la convocatoria.

Per la seva part, la categoria Infantil torna, un any més, a tenir representació. En aquest cas es tracta del jugador Yeray Ruiz que cumpleix la seva primera temporada al conjunt colomenc.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Yerai??

Anònim ha dit...

¿Yerai Ruiz el portero del Infantil A?

Anònim ha dit...

Si,Yeray,el portero del A

Anònim ha dit...

alex ex del rapid tambien lo convocan no se porque no dicen nada felicidades

Anònim ha dit...

se recuerda a todos que esto es un blog del rapid santa coloma, por lo tanto no se ha de mencionar a jugadores que no esten ya en la entidad.
Felices Fiestas.

Anònim ha dit...

increible

Anònim ha dit...

No dicen nada porque no pertenece al rápid. esta pagina es para la familia del rapid.

Anònim ha dit...

Tampoco se dirá nada de ellos, cuando esten arriba del todo??? no se podrá recordar que salieron del Rapid??? una pena ...

Valentina.

Anònim ha dit...

el año pasado el barça se llevo a 5 jugadores i entrenadores del rapid parece que vienen aqui de pesca nadie le da las gracias al club que los ha formado

Anònim ha dit...

DIMITEIXEN 15 DIRECTIUS DE LA JUNTA DE LA FCF
Quinze directius de la FCF han presentat aquest matí una carta de dimissió irrevocable renunciant al seu càrrec dins la Junta Directiva. A les 13.15 hores, a la seu de la FCF, s'ha convocat una roda de premsa amb el president de la FCF, Jordi Casals.