Clínic de porters

Finalment, l'entrenament específic de porters serà el proper dijous 23 de desembre. Els jugadors hauran d'arribar al Poliesportiu la Bastida a les 6.30 de la tarda.

Hi participaran els porters de totes les categories del FS Ràpid Santa Coloma i durant aquest dia treballaran la tècnica individual. Els monitors seràn Òscar i Aharon, a més de la col.laboració de Juanito i Manu (Sènior A), Iñaki (Juvenil B), Aitor Cruz (Juvenil) i Isaac (porter del primer equip del Marfil Santa Coloma).

PROGRAMA
Totes les hores del curs estàn dedicades especificament a les diferents facetes del porter, amb un programa i una atenció personalitzada.

L'objectiu és formar porter intel.ligents. Els entrenadors del club li ensenyaran la tècnica, pero tenin sempre en compte que hauran de decidir en unes decimes de segón la millor opció. Aquesta faceta s'entrenarà especialment, aconseguint així que el porter no treballi mecanicament, sino que pensi i pugui escollir sempre la millor opció en una situació real de joc.

Els entrenadors de l'entiat són conscients de la gran responsabilitat i la il.lusió amb la que vindran els porters i, esperem, que un futur proper, el curs de Nadal pugui tenir continuitat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

se puede apuntar gente de otros equipos??
es gratix no?

Anònim ha dit...

Juan, los monitores son Oscar y Aharon i con la especial col·laboració de Isaac Fernandez, portero del 1r equipo de Marfil Santa Coloma. Juanito, Manu, Iñaki y Aitor nos daran apoyo para ejecutar los ejercicios.

Anònim ha dit...

En esta ocasión, el curso únicamente és para porteros de la entidad del Ràpid Santa Coloma. Estamos valorando abrir el curso a gente externa de la entidad en pròximas ediciones. En verano quizás.
Aharon

Anònim ha dit...

como fue el curso? alguien puede explicarlo un poco???

Anònim ha dit...

Fue bien!! A mi personalmente me gusto. Se podía hacer más a menudo!!
Buen trabajo Oscar y Aharon!!

Anònim ha dit...

Fue bien!! A mi personalmente me gusto. Se podía hacer más a menudo!!
Buen trabajo Oscar y Aharon!!