Entrevista a Roger

Roger Massanet, entrenador del Cadet A del Ràpid Santa Coloma, ha concedit una entrevista al bloc del club. Recordem que a l'última jornada es va enfrontar al FC Barcelona.

Quines creus que van ser les claus del partit? Com valores el resultat final?
A la primera part les claus van ser els pocs errors puntuals en defensa que van costar gol, fins a 3 i sobretot per part del Barça crec que les 3-4 bones aturades del porter local, ja que van ser jugades més clares inclus que les que va tenir el Barça. El parcial de la segona part va ser de 3-4, crec que va estar força bé però potser la manca de acert a la primera part va impedir que el resultat no fos més just, de totes maneres hem millorat el resultat de la primera volta que va ser de 8-3. Valoro el resultat final de forma positiva, per l'entrega i l'esforç de tot l'equip durant els 40 minuts.

Com ha viscut la plantilla aquest resultat i com creus que afectarà al proper partit?
La plantilla crec que va estar força satisfeta de la feina feta però clar no es pot estar mai content al 100% quan es perd encara que sigui el Barça. Espero que la bona imatge donada en aquest partit doni confiança per afrontar el proper partit amb garnaties d'anar pels 3 punts.

Quins aspectes pots destacar del teu equip en aquesta darrera jornada? i del rival?
Del meu equip destacar la intensitat defensiva durant tot el partit i el joc d'equip, ja que contra el Barça les individualitats valen poc ja que qualsevol jugador té molta qualitat i si es vol fer mal ha de ser jugant en bloc. Del Barça tal i com ja he dit, la qualitat individual de tots els jugadors i el joc fluit en atac, que si no estàs molt concentrat en defensa et fan un trau per qualsevol lloc sense donar-te'n compte.

Quin penses que és a hores d’ara l’equip revelació de la lliga?
Es difícil saber quin pot ser l'equip revelació, ja que qualsevol equip et pot donar un ensurt si no estàs concentrat al 100%. El que si et puc dir que crec que l'equip revelació de la segona volta serà el Sagarra, ja que es un equip que està anant de menys a més i d'altra banda crec que Canet baixarà una miqueta respecta a la primera volta, que ha estat gairabé sempre en les primeres 4-5 places.

Com prepareu el proper partit? Quines creus que són les claus per vèncer el proper rival?
El proper partit crec que el més important , apart de preparar aspectes tactics, es la mentalitat amb que l'afrontem, si no sortim enxufats ens serà molt difícil sumar els 3 punts. Importantíssim mantenir la intensitat en defensa i jugar ràpids i precissos en atac. A partir d'ara em de ser conscients que si volem sumar els 3 punts en cada partit em de jugar amb la mateixa mentalitat i ser conscients de que si no ho fem podem perdre amb qulasevol equip.